İlk Siparişimi Aldım Ne Yapmalıyım ?
Merhaba Siz değerli bayilerimizden gelen bir diğer soru ise ilk siparişimi aldım ne yapmalıyım.

Merhaba Siz değerli bayilerimizden gelen bir diğer soru ise ilk siparişimi aldım ne yapmalıyım.
İlk siparişinizi çekmiş olduğunuz xml’den aldınız deponom.com adresinden isterseniz stok kodu ile isterseniz ismi ile aratabilirsiniz
Sitenizden bir satış gerçekleştirdiniz yada akakçe veya Instagram herhangi birinden satış aldınız ptt kargo ile anlaşmanız yok ise ptt kargoyu seçebilirsiniz n11 hepsiburada trendyol gibi pazaryerlerinde ise yani kargo ücretini pazaryerinin ödediği pazaryerlerinde ise depodan teslim seçmelisiniz gittigidiyor çiçek sepeti gibi diğer satıcının kendi kargo ödemesini yaptığı gönderimlerde ise alıcı öder yapmak kaydıyla yine depodan teslim seçeneğini seçmelisiniz özetle kargo ücreti ödenecek gönderimlerde kargo ücreti gösterilen ptt kargoyu seçmelisiniz pazaryeri kargoyu ödüyor ise depodan teslim seçeneğini seçiniz.
daha sonrasında deponom@hotmail.com e posta adresine pazaryerinden almış olduğunuz kargo etiketini ve satmış olduğunuz ürün faturasını bize PDF olarak eposta yolu ile iletmeniz gerekmektedir. buraya kadar eksiksiz bir şekilde geldiyseniz bundan sonra ki aşamada biz siparişinizi onaylıyıp kargoya vermekteyiz siparişiniz kargo firmasına teslim edildiğinde siparişiniz teslim edildi aşamasına geçmektedir müşterinize kargonuzun ulaşması kısmını bayilerimiz takip etmelidirler.